Asteri har tilldelats Ecovadis silvermedalj

Ecovadis Silver

Asteri Facility Solutions

3/2/2024

30/6/2023

Nyheter

Asteri har tilldelats Ecovadis silvermedalj

Tidigt 2023 beslutade vi att låta oss utvärderas av den oberoende plattformen Ecovadis. I bedömningen tittar man på områdena etik, miljö, affärsansvar, arbetsförhållanden och hållbara upphandlingar.

I denna, vår första utvärdering nådde vi silvermedalj,vilket vi är mycket stolta över. Det innebär att vi är en av de 25% av företagen som klarat sig bäst i utvärderingen. Totalt utvärderas över 125 000 företag och organisationer i över 180 länder världen över. Läs mer om Ecovadis på derashemsida: Ecovadis

Att få utmärkelsen Silver från Ecovadis är en viktig milstolpe för oss på Asteri. Den visar att vi är på god väg samt ger en färdplan för vårt fortsatta hållbarhetsarbete. Utvärderingsrapporten ger oss klara besked om var vi ska lägga mer resurser för att få störst hållbarhetseffekt.

Vi vill tacka våra team, kunder, och partners för deras stöd och engagemang i vår hållbarhetsresa. Det är genom deras insatser och vår strävan att göra en positiv påverkan som vi har kunnat nå denna milstolpe.

Vi ser fram emot att fortsätta arbeta hårt för att upprätthålla och förbättra våra hållbarhetsinsatser. Tillsammans kan vi göra en skillnad för vår planet och framtida generationer!

Nu ser vi fram emot nästa utvärdering under 2024

Boka en  städupplevelse idag!

Fräscha upp ditt utrymme med obefläckad renlighet! Boka vår städtjänst idag och njut av en miljö som utstrålar renlighet och komfort.